ExpressieCoaching biedt trainingen, workshops en coaching aan op het gebied van persoonlijke en professionele ontwikkeling. Denk bijvoorbeeld aan leren om stralend te werken, inzicht krijgen in je communicatiepatronen, of investeren in je expressieve kracht. Je kunt kiezen voor een vast programma, maar een programma op maat is ook mogelijk.

Ons programma aanbod

Work & Shine

Een coachingstraject voor professionals waarbinnen je in meerdere sessies aan de slag gaat met jezelf en je werkwijzen. Elke sessie staat een ander onderwerp centraal: je drijfveren, je kwaliteiten, je dromen en wensen, etc. Met Work and Shine neem je de regie over je eigen werk terug en ga je (weer) stralen.

Coaching op maat

Heb jij een specifieke vraag op het gebied van (werk)geluk? Wil je bijvoorbeeld meer inzicht in je talenten en wensen? Twijfel je over de volgende stap in je carrière? Of wil je je effectieve leiderschapskwaliteiten ontwikkelen? En wil je hieraan werken in een individueel traject? Dan is coaching op maat wat voor jou.

Neuro Linguïstisch Programmeren

NLP helpt je om meer grip te krijgen op je innerlijke processen en hoe je deze omzet in gedrag. Je leert effectiever met andere mensen communiceren. Je weet wat er in je omgaat, waar je voor staat en hoe je dit op een effectieve manier duidelijk maakt, niet alleen in taal maar ook in non-verbale communicatie.

Expressieve Educatie

Expressieve Educatie is een train-de-trainer-traject waarin we aan de slag gaan met methodes die veel worden gebruikt bij ExpressieCoaching. Denk aan beweging, drama, etc. Dit traject is zeer geschikt voor professionals die andere, meer expressieve werkvormen willen toevoegen aan hun praktijk en voor leidinggevenden die hun strategieën willen verbreden.

Expressie workshops

Wil jij werken aan je creatieve en expressieve uitdrukkingskracht? En wil je meer in contact staan met je lichaam en je gevoel? ExpressieCoaching biedt naast coaching en trainingen ook losse workshops aan op het gebied van vrije expressie en persoonlijke groei. Hiervoor bundelt ExpressieCoaching haar krachten met beeldende kunstenaars, muzikanten en fotografen.

Klanten vertellen

Danscoachsessie gedaan, super! Van denken naar voelen, van wegduwen naar omarmen en in beweging laten komen, dansen, uiten, dansen, doorleven, naar bevrijding, geaard voelen en stromen... Wat een energie kwam er vrij, mijn handen deden er bijna pijn van. Heel blij mee, een grote stap vooruit.

- Bianca -

Het was heel fijn om bij jou een workshop NLP te volgen. Je doet dat met een zekere ontspannenheid en eenvoud. Het hoeft allemaal niet zo ingewikkeld te zijn. Je hebt me ook echt geholpen. Mede door de 'les' die ik daar leerde kon (en kan) ik nu beter met bepaalde (emotionele) zaken omgaan. En dat was mijn doel! O ja, soms stap ik nog wel eens eventjes in een gelukscirceltje, daar word ik nog steeds vrolijk van. (Hetzij omdat het cirkeltje werkt, hetzij omdat ik het zo'n grappig idee vindt 'even in een cirkeltje stappen - klaar!')

- Shirley -

Pauline weet heel goed waarover ze praat en presenteert zichzelf goed en professioneel, terwijl ze ook zichzelf blijft. Ze neemt de tijd voor haar deelnemers en stuurt bij waar nodig en past haar NLP kennis daarbij prima toe. Interesse in NLP had ik al een tijdje, maar ik wist niet goed of het iets voor mij zou zijn. Ik heb dankzij de kennismakingsworkshop NLP een beter beeld bij wat NLP nu werkelijk is. Ik moet toegeven dat ik een beetje angstig was dat het nogal zweverig zou zijn, maar dat viel me uiteindelijk heel erg mee. Eigenlijk zijn het zaken die ik in mijn werk en privé al toepas. Blij verrast dus.

- Jorik -

Pauline kan op een rustige manier inzicht geven op een creatieve en beweeglijke manier tijdens haar coaching en cursussen. Ze geeft ruimte om zelf tot inzicht te komen en komt met creatieve oplossingen en oefeningen om wat vast zit los te krijgen (zowel fysiek als emotioneel).

- Nanda -

Bijna 10 weken lang volgden wij jouw Work and Shine traject. Iedere week zagen wij elkaar en stond er een ander onderwerp rondom het thema werkgeluk centraal. De ene week keken we naar onze waardes en wat we nou echt belangrijk vonden, de andere week stond ons favoriete kutgevoel in de belangstelling, maar in elke sessie was jij als coach onze stralende ster.

- Marjolein -