Individuele coachvraag

Heb jij een specifieke vraag op het gebied van (werk)geluk? Wil je bijvoorbeeld meer inzicht in je talenten en wensen? Twijfel je over de volgende stap in je carrière? Of wil je je effectieve leiderschapskwaliteiten ontwikkelen? En wil je hieraan werken in een individueel traject? Dan is coaching op maat wat voor jou.

Herken jij dit? Neem contact op!

Persoonlijk leiderschap

Persoonlijk leiderschap betekent dat je de regie en verantwoordelijkheid neemt voor je eigen leven. Door inzicht te krijgen in jouw talenten, overtuigingen, communicatie en loopbaanwensen verbeter je de invloed die je uit kan oefenen op jouw werkgeluk en het succes van jouw bedrijf.

En uiteraard geldt dit ook voor jouw persoonlijke ontwikkeling nu met de huidige ontwikkelingen werk, privé en gezondheid een nieuwe balans mogen vinden.

 

 

Hoe werkt coaching op maat

Tijdens een oriëntatiegesprek inventariseren we jouw wensen en doelen op het gebied van communicatie, talentontwikkeling, loopbaanperspectief en mentale en fysieke gezondheid. Waar wil je aan werken? Waar hoop je aan het einde van het traject te staan? Op basis van dit gesprek kijk ik welke werkwijze hier het beste bij past. Dit kan per sessie verschillen.

In mijn praktijk combineer ik verschillende methodieken. NLP (neurolinguïstisch programmeren) geeft je een theoretische en praktische basis om inzicht te krijgen in je communicatie, en om patronen te doorbreken. Beweging en drama geven je de ruimte om hiermee te experimenteren. Om je lijf te laten ervaren wat er gebeurt als je uitdrukking geeft aan je gedachten en emoties. TMA (Talenten Motivatie Analyse) geeft je inzicht in je drijfveren, talenten en competenties.

Samenwerkingspartners

Als je niet langer bij je huidige werkgever kunt blijven, bijvoorbeeld omdat je functie ophoudt te bestaan of omdat jij en je werkgever allebei vinden dat je daar niet meer op je plek bent, dan is er meer nodig dan een individueel coachingstraject. We spreken dan van een mobiliteitsdienstverband of een outplacementtraject. Hiervoor werkt ExpressieCoaching samen met een aantal grote organisaties.

Het dienstverband kan bijvoorbeeld worden over genomen en vanuit deze positie gaan we met jou aan de slag gaan om een nieuwe werkplek te vinden. Dit wordt gedaan in overleg met je huidige werkgever. Wil je meer hierover weten? Neem dan contact op, zodat ik in overleg met jou je aan een van mijn samenwerkingspartners kan koppelen.

Klanten vertellen

Door de betrokken, deskundige, empathische kwaliteiten van Pauline heb ik in een aantal persoonlijke bijeenkomsten duidelijk gekregen waar mijn mogelijkheden, talenten en kwaliteiten liggen om weer een balans te vinden tussen privé, werk en studie. Hierdoor kan ik mijn gevoel, verstand en intuïtie in evenwicht tot uiting laten komen en gewenste doelen nastreven.

- Ank -

De NLP-coachsessies bij Pauline helpen mij om mijn persoonlijke doelen te bereiken op gebied van werk, gezin, de liefde. Ik ervaar sterk teamwork. Ik kom met wie ik ben en mijn verlangens en Pauline helpt me met het vertalen naar een realistisch doel. De sessies werken direct goed door in mijn denken, voelen en handelen. Kortom, als jij de kapitein wilt zijn in de boot van jouw levensstroom, zet Pauline dan in als 1e stuurvrouw. Ze helpt je bij het zetten en houden van je koers

- Lizette -

Vandaag heb ik een danscoachsessie gedaan om mijn aandacht/focus te verbeteren. Ik ben snel afgeleid van waar ik mee bezig ben. Al snel merkten we knelpunten op dit gebied die aangepakt konden worden. Ik heb nu een beter beeld van waar het fout gaat en hoe ik dit kan verbeteren. Ik vond dit een hele fijne manier van coaching omdat je de informatie gelijk koppelt aan je lichaam en zo precies voelt waar knelpunten zitten.

- Samantha -

Pauline kan op een rustige manier inzicht geven op een creatieve en beweeglijke manier tijdens haar coaching en cursussen. Ze geeft ruimte om zelf tot inzicht te komen en komt met creatieve oplossingen en oefeningen om wat vast zit los te krijgen (zowel fysiek als emotioneel).

- Nanda -

Ik ben je super dankbaar voor al de keren dat je me hebt geholpen. Was altijd weer rustig na een sessie. En bedankt voor de steun! Vorig jaar heb je me uit een behoorlijk dal getrokken.

- Marcel -