Vrij om jezelf te zijn!

Wil jij werken aan je creatieve en expressieve uitdrukkingskracht? En wil jij meer in contact staan met je lichaam en je gevoel? Wil ontspannen, ont-moeten en ont-wikkelen? ExpressieCoaching biedt naast coaching en trainingen ook losse workshops aan op het gebied van vrije expressie en persoonlijke groei. Hiervoor bundelt ExpressieCoaching krachten met beeldende kunstenaars, muzikanten en fotografen.

Ben jij benieuwd welke workshops er binnenkort op het programma staan? Bekijk dan hieronder de agenda.

Boek een workshop op maat

Free Expression Dance

Wil jij meer in contact staan met je lijf? Wil je voelen wat er gebeurt als je je overgeeft aan de flow van de muziek, en de drukte van alledag achter je laat? Kom dan naar Free Expression Dance. Hier doen we niet aan choreografie, wel aan speelsheid, plezier, verbinding en ontspanning.

 

Agenda

Data en tijd:

Alles gecanceld i.v.m. Corona

‘Let’s dance again’ 5 juni 2020 20.00-22.30 uur (onder voorbehoud)

Locatie:

Vierwiekenplein 101A, Oud-Beijerland (ingang achterzijde bij het torentje)

Schrijf je in voor Free Expression Dance

Ja ik kom!

Beeld in Beweging

Ben jij benieuwd wat er beweging gezet wil worden in jou? En hoe je dat op eigen wijze kunt doen met intuïtieve schilderkunst en expressieve dans? Samen met kunstenaars Houman E. Nia en Monika VvariazZ neemt ExpressieCoaching je mee in een kunstzinnige workshop vol beeld en beweging.

Ook voor bedrijven creëren we graag een workshop op maat die aansluit bij jullie wensen!

Agenda

Data en tijd:

Drieluik Eenvoud: Creatie, Geluk & Liefde
Gecanceld i.v.m. Corona

Locatie:

Vierwiekenplein 101A, Oud-Beijerland (ingang achterzijde bij het torentje)

Expressie in Klank & Beweging

Ben jij op zoek naar manieren om te creëren? Wil jij ervaren dat je het leven kan vieren vanuit een organische balans tussen ceremonie en toewijding enerzijds en lol en improvisatie anderzijds? In deze workshop neemt ExpressieCoaching je samen met WendeMaraan en Angela van Rooijen mee in een dag vol stembevrijding, klankheling, lach danscoaching, NLP, spel en lichaamswerk.

 

Agenda
Data, tijd en locatie:

Zaterdag 21 maart 2020 13.30-15.0 uur ‘Let love go viral’
Dinsdag 21 april 2020 15.00-16.30 uur ‘Let love go more viral’
Donderdag 21 april 2020 20.00-21.30 uur ‘Let love go even more viral’
Online Zoom Meetings

Zaterdag en zondag 20 & 21 juni 2020 12.00- 14.30 uur ‘Let’s celebrate life’
Hemelum, Gaasterland (Onder voorbehoud)

Schrijf je in voor Expressie in Klank en Beweging

Ja ik kom!

Fusion Bellydance

Wil jij je eigen sierlijkheid en kracht onderzoeken? Wil jij meer lichaamsbeheersing en -bewustzijn? Bij Fusion Bellydance werken we met verschillende buikdansbewegingen, isolatietechnieken en danscombinaties in diverse stijlen. Centraal staan het expressieve proces, plezier, eigenheid en creativiteit.

 

Agenda

Data en tijd:

Nog geen nieuwe data ingepland, wel op maat te boeken!

Locatie:

Vierwiekenplein 101A, Oud-Beijerland (ingang achterzijde bij het torentje)

Klanten vertellen

Ik merk dat dat ik rust in mijn hoofd heb. En er is een zware last van mijn schouders gevallen. Ik voel me lichter, blijer en meer open. Door me uit te kunnen spreken, gewoon te delen waar ik mee zat, kon ik het laten voor wat het was. Doordat ik nu alles beter aankan, door bij mezelf te blijven, te vinden waar ik voor sta, wat zijn mijn waarden, wat is mijn doel en missie. Je hebt me laten zien hoe ik bij mezelf kan komen, mijn lichtheid en mijn levensvreugde, en mijn plezier om te spelen en te dansen.

- Angelique -

In het vierluik Vrouwenkracht heel intens antwoord gevonden op 'Who am I'. Dank je wel voor je fantastische begeleiding Pauline. Door het dansen weer dichter bij mezelf gekomen en oude belemmerende woede rondom mijn heupen weggedanst! Een gezellige avond en in de gecreëerde veilige omgeving kon ik kwetsbaar zijn en kwam in mijn kracht. Van harte aan te bevelen voor wie nog iets wil aanpakken! In liefde werken aan jezelf; Ben zo trots dat ik mezelf 4 van deze avonden cadeau doe.

- Jeannette -

Ik heb een aantal keren mee mogen dansen op de vrije dans avonden. Heerlijk wat doe jij dat goed. Je nodigt ons uit om vrij te zijn in gevoel en expressie. Voelde mij welkom, dank hier voor. Mijn motto niets moet alles mag, vertaal jij in dans. Je bent een mooi warm mens!

- Marjan -

Tijdens jouw workshops heb ik me op mijn gemak, me gestimuleerd en gewaardeerd gevoeld en heb ik in alle vrijheid en veiligheid gedanst als had ik vleugels...

- Ralph -

We waren met een groep van 4 mooie vrouwen, die stuk voor stuk een item hadden om aan te werken. De cursus was er 1 vol beweging, bij jezelf komen, verbinding en soms even heel confronterend. Maar wat hebben we verhelderende inzichten ervaren en meegekregen. Ik draag de herinnering van deze mooie tijd mee in mijn hart. Met de inzichten ga ik thuis verder aan de slag. Op naar een nog mooier en liefdevoller leven. Bedankt voor je zachte, heldere en liefdevolle inzet.

- Miranda -