Is dit jouw droomscenario?

Op je werk maak je gemakkelijk contact met anderen. Je hebt inzicht in je eigen communicatie en kent je valkuilen. Hierdoor weet je hoe je mensen kunt benaderen op een manier die voor jullie beiden goed werkt. Je weet wat er in je omgaat, waar je voor staat en hoe je dit op een effectieve manier overbrengt, niet alleen in taal maar ook in non-verbale communicatie.

Wil jij dit? Neem contact op!

NLP

NLP is een communicatiemodel dat helpt om meer grip te krijgen op je innerlijke processen en hoe je deze omzet in gedrag. Het helpt je om effectiever met andere mensen te communiceren.

ExpressieCoaching biedt NLP aan op een manier die je inzicht geeft in je eigen communicatie en gedrag, en tools biedt die je direct kunt toepassen in je dagelijkse leven.

 

 

 

Wat betekent het?

Neuro: hoe je hersenen omgaan met alle informatie die je binnenkrijgt (via horen, voelen, etc.).
Linguïstisch: hoe je verbaal en non-verbaal (met lichaamstaal) communiceert.
Programmeren: hoe we aangeleerde communicatie- en gedragspatronen kunnen veranderen.

Het principe van NLP is als volgt: we leven allemaal in dezelfde wereld, alleen de manier waarop we die wereld waarnemen is niet gelijk. We bouwen gedurende ons leven allemaal een eigen versie, ofwel ‘model’, van de wereld. Dit bepaalt hoe je gebeurtenissen interpreteert en hoe je hierop reageert. Met NLP verander je dus niet de wereld, maar wel jouw waarneming van de wereld. Hierdoor kun je negatieve ervaringen omzetten naar positieve ervaringen, en zie je hoe jouw gedrag invloed heeft op jezelf en anderen.

Mogelijke trajecten

Weet je nog niet zeker of NLP wat voor jou is? Start dan met de introductieworkshop waarin je meer leert over wat het is en wat je ermee kan. Je gaat direct aan de slag en gaat naar huis met nieuwe inzichten en praktische tips. De introductieworkshop duurt 2,5 uur.

Wil je dieper ingaan op NLP, kies dan voor de 10-daagse groepstraining waarin je alle basistechnieken leert. Deze kun je zowel zakelijk als privé inzetten. Bij deze training is ook een individuele coachingssessie van een uur inbegrepen, waarin we werken aan je persoonlijke ontwikkelingsdoelen.

Het is ook mogelijk om deze trainingen als incompany training te volgen.

Ben je geïnteresseerd in het volgen van een erkende en volledige NLP Practitioner of NLP Master Practitioner opleiding? Dan is dit ook een optie.

Neem contact op over de mogelijkheden, dan kijken we samen naar wat het beste aansluit bij jouw wensen.

Boek jouw NLP traject

Agenda

Kennismakingsworkshop NLP

 

Data & tijd:

Algemene introductie NLP
23 en 30 april 2020 19.30-21.00 uur

Data & tijd:

Denken in mogelijkheden
22 en 29 april 2020 19.30-21.00 uur

Locatie:

Online Zoom Meeting

Meld je aan om de inloglink te ontvangen

10-daagse NLP training Basistechnieken

 

Data & tijd:

Start maandag 7 september 2020 19.30-22.00 uur
Om de 2 weken

Locatie:

Nader te bepalen

 

NLP Practitioner Opleiding (erkend door NVNLP)


Data, tijd & locatie:

Vrijdag 9.30-20.30 uur start 18 september 2020 t/m 9 juli 2021 Driessen Helmond
Donderdag 9.00-20.00 uur start 8 oktober 2020 t/m 9 juli 2021 Driessen Arnhem

Zie agenda Mensium

 

Klanten vertellen

De workshop Introductie Neuro Linguïstisch Programmeren is een workshop waarbij vertelt wordt wat NLP inhoudt. De theorie wordt afgewisseld met leuke oefeningen. Door de oefeningen voel je wat NLP voor je kan betekenen. Pauline is een benaderbaar persoon die kennis van zaken heeft.

- Carolien -

Pauline brengt tijdens de NLP-training gevoel en lichaamswerk mee. Geeft op het juiste moment een aanvulling op gevoel of humor om te verdiepen of te ontspannen.

- Erica -

Pauline weet heel goed waarover ze praat en presenteert zichzelf goed en professioneel, terwijl ze ook zichzelf blijft. Ze neemt de tijd voor haar deelnemers en stuurt bij waar nodig en past haar NLP kennis daarbij prima toe. Interesse in NLP had ik al een tijdje, maar ik wist niet goed of het iets voor mij zou zijn. Ik heb dankzij de kennismakingsworkshop NLP een beter beeld bij wat NLP nu werkelijk is. Ik moet toegeven dat ik een beetje angstig was dat het nogal zweverig zou zijn, maar dat viel me uiteindelijk heel erg mee. Eigenlijk zijn het zaken die ik in mijn werk en privé al toepas. Blij verrast dus.

- Jorik -

Tijdens de NLP training bij Pauline was ik onder de indruk van haar scherpe geest. Ze kan zeer snel denken en de NLP theorie aan je persoonlijke praktijksituatie koppelen. Ook gaf zij tussen de regels van de training door veel coachingsinzichten. Ik heb er veel aan gehad!

- Roos -

Het was heel fijn om bij jou een workshop NLP te volgen. Je doet dat met een zekere ontspannenheid en eenvoud. Het hoeft allemaal niet zo ingewikkeld te zijn. Je hebt me ook echt geholpen. Mede door de 'les' die ik daar leerde kon (en kan) ik nu beter met bepaalde (emotionele) zaken omgaan. En dat was mijn doel! O ja, soms stap ik nog wel eens eventjes in een gelukscirceltje, daar word ik nog steeds vrolijk van. (Hetzij omdat het cirkeltje werkt, hetzij omdat ik het zo'n grappig idee vindt 'even in een cirkeltje stappen - klaar!')

- Shirley -