Werken aan je professionele ontwikkeling doe je bij Expressie Coaching in Breda. Zo kun je als professional of werknemer stralen op jouw vakgebied, maar tegelijkertijd ook aan jouw eigen ontwikkeling werken. Met ons coachingstraject leer je jouw sterke punten ontdekken en verbeteren. Zo weet je exact waar je voor staat, wat je gelukkig houdt in het werk én hoe je dit kunt overdragen aan collega’s en klanten. 

Als ondernemer of werknemer is het niet altijd eenvoudig om de juiste koers te kunnen blijven varen. Zeker in een beroep waarin je veel met mensen werkt, heb je te maken met het dragen van verantwoordelijkheden en het verstrekken van zorg. Hierbij kun je denken aan een baan in de medische zorg, als coach of docent. Het belang van anderen wordt vaak voorop gesteld. Toch is het van groot belang om ook jezelf in dit speelveld niet te vergeten. Zo blijf je niet alleen gezonder en gelukkiger in het werk dat je doet, maar vergroot je ook jouw eigen mogelijkheden. 

Als je wilt werken aan je professionele ontwikkeling, dan ben je bij Expressie Coaching in Breda aan het juiste adres. Aan de hand van een coachingstraject en ons NLP-programma leer je ontdekken waar je voor staat, wat je gelukkig houdt in jouw werkomgeving en hoe je dit zelf kunt bewerkstelligen. Daarnaast leer je hoe je vitaal en gezond kunt blijven zodat je dit ook uitstraalt naar jouw collega’s en cliënten.

Professionele ontwikkeling bij Expressie Coaching in Breda

Het coachingstraject draagt bij aan jouw professionele ontwikkeling. Dit effectieve traject begint bij het uitdiepen van jouw motivatie voor jouw huidige vak. Zo leer je de successen die je geboekt hebt beter herkennen. Ook de rol die je daarin speelt en hoe je deze vervuld wordt nader bekeken. Het erkennen van je eigen kwaliteiten is ook van groot belang. Zo ben je in staat om uitdagingen aan te gaan en angsten te kunnen overwinnen. 

Veranderingen en de omgang met tegenslagen horen daar ook bij. Naast veranderingen op de werkvloer moet je als professional ook om kunnen gaan met innovaties. We laten je zien hoe jij je kunt aanpassen en op welke manier je invulling kunt geven aan vernieuwingen. Naast coaching voor professionele ontwikkeling in Breda, biedt Expressie Coaching ook NLP aan. Deze afkorting staat voor Neuro Linguïstisch Programmeren. 

Deze methode verbetert jouw communicatie naar anderen doordat het je leert om doelmatig te kunnen denken. Niet alleen op het gebied van gesproken woorden, maar ook jouw lichaamstaal kun je doelbewust veranderen. Dat geeft je de mogelijkheid om effectief en positief te kunnen handelen met de vraagstukken van jouw leven. Het geeft je meer inzicht in de mogelijkheden die je hebt. Voor meer informatie over professionele ontwikkeling in Breda en het daarbij behorende coachingstraject mag je altijd vrijblijvend contact opnemen met Expressie Coaching

Herken jij dit? Neem contact op!

Klanten vertellen

Door de betrokken, deskundige, empathische kwaliteiten van Pauline heb ik in een aantal persoonlijke bijeenkomsten duidelijk gekregen waar mijn mogelijkheden, talenten en kwaliteiten liggen om weer een balans te vinden tussen privé, werk en studie. Hierdoor kan ik mijn gevoel, verstand en intuïtie in evenwicht tot uiting laten komen en gewenste doelen nastreven.

- Ank -

De NLP-coachsessies bij Pauline helpen mij om mijn persoonlijke doelen te bereiken op gebied van werk, gezin, de liefde. Ik ervaar sterk teamwork. Ik kom met wie ik ben en mijn verlangens en Pauline helpt me met het vertalen naar een realistisch doel. De sessies werken direct goed door in mijn denken, voelen en handelen. Kortom, als jij de kapitein wilt zijn in de boot van jouw levensstroom, zet Pauline dan in als 1e stuurvrouw. Ze helpt je bij het zetten en houden van je koers

- Lizette -

Vandaag heb ik een danscoachsessie gedaan om mijn aandacht/focus te verbeteren. Ik ben snel afgeleid van waar ik mee bezig ben. Al snel merkten we knelpunten op dit gebied die aangepakt konden worden. Ik heb nu een beter beeld van waar het fout gaat en hoe ik dit kan verbeteren. Ik vond dit een hele fijne manier van coaching omdat je de informatie gelijk koppelt aan je lichaam en zo precies voelt waar knelpunten zitten.

- Samantha -

Dank voor de gelijkwaardige, positieve gesprekken! Ik kan er zeker verder mee. Wat ik zo prettig vond was je aandacht en inzicht in dingen die het hart aan gaan waardoor de 'hoofdzaken' naar de achtergrond verdwenen. Dat zorgde ervoor dat ik veel dingen (vanzelf en uit mezelf) al anders ging bekijken. Dit is ook wat jou onderscheidt van anderen. Pauline heeft mij knelpunten van meerdere kanten laten bekijken. Niet alleen door te praten maar vooral ook door te doen (tekenen, dansen), wat niet alleen veel prettiger werkt maar ook effectiever is (het kwartje valt sneller).Daarnaast voelde ik me gehoord omdat je ontzettend goed kan luisteren. Daardoor niet om de 'hete brei' heen gedraaid maar meteen tot de kern gekomen!

- Petra -

Pauline kan op een rustige manier inzicht geven op een creatieve en beweeglijke manier tijdens haar coaching en cursussen. Ze geeft ruimte om zelf tot inzicht te komen en komt met creatieve oplossingen en oefeningen om wat vast zit los te krijgen (zowel fysiek als emotioneel).

- Nanda -