Als werknemer of zzp’er wil je natuurlijk het liefst stralen in je werk. Werken aan je professionele ontwikkeling in Zeeland doe je daarom het beste bij Expressie Coaching. Zo kun je jouw talenten nog meer uitdiepen en tegelijkertijd vitaal en gezond te werk gaan. Als professional op jouw vakgebied wordt je een rolmodel voor collega’s en cliënten. Dat houdt je gelukkig in wat je doet. 

Zeker als je tijdens je werk veel verantwoordelijkheden en zorg op je moet nemen, is het niet altijd eenvoudig om aan jezelf te blijven denken. Dit komt vooral veel voor bij beroepen waarbij de omgang met mensen centraal staat. Hierbij kun je denken aan managers, leidinggevenden, coaches of leraren. Deze aanstellingen vragen om een professionele houding waarbij de belangen van cliënten, leerlingen of klanten een hoofdrol spelen. 

Jouw eigen doelstellingen en maatstaven worden daarbij vaak vergeten. Toch zijn deze van groot belang om je gelukkig en gezond te houden in het werk wat je doet. Deze energie straal je namelijk ook uit in de omgang met andere mensen. Daarnaast vergroot je het inzicht in kansen en mogelijkheden. Een coachingstraject voor professionele ontwikkeling in Zeeland kan je daarbij helpen. Bij Expressie Coaching staan we daarom graag voor je klaar.

Coachingstraject voor professionele ontwikkeling in Zeeland

Met het coachingstraject en NLP-programma krijg je meer inzicht in jouw kwaliteiten en welke elementen je daarbij gelukkig houden. Als werknemer weet je exact waar je voor staat en hoe je dit op een positieve manier kunt laten werken voor jezelf en je collega’s. Ook gezond en vitaal blijven speelt daarbij een grote rol. Het coachingstraject van Expressie Coaching gaat terug naar de basis. 

Je leert de motivatie voor jouw vak en jouw bijdrage daarin weer herkennen. Je krijgt meer inzicht in de belangrijke rol die je als werknemer vervult. Dat stelt je in staat om uitdagingen aan te gaan en anders te beredeneren. Zo wordt je nog beter in wat je doet. Aanpassingen en veranderingen zijn daardoor niet langer een obstakel. 

Naast een coachingstraject voor professionele ontwikkeling in Zeeland, ben je bij Expressie Coaching ook van harte welkom voor het volgen van een NLP-programma. Je leert hoe je aan de hand van bewustwording optimaal kunt communiceren op het gebied van taal en lichaamshouding. In jouw vakgebied brengt dit veel voordelen met zich mee. Als je wilt werken aan jouw professionele ontwikkeling in Zeeland staan we graag voor je klaar. Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden. 

Wil jij dit? Neem contact op!

Klanten vertellen

De workshop Introductie Neuro Linguïstisch Programmeren is een workshop waarbij vertelt wordt wat NLP inhoudt. De theorie wordt afgewisseld met leuke oefeningen. Door de oefeningen voel je wat NLP voor je kan betekenen. Pauline is een benaderbaar persoon die kennis van zaken heeft.

- Carolien -

Pauline brengt tijdens de NLP-training gevoel en lichaamswerk mee. Geeft op het juiste moment een aanvulling op gevoel of humor om te verdiepen of te ontspannen.

- Erica -

Pauline weet heel goed waarover ze praat en presenteert zichzelf goed en professioneel, terwijl ze ook zichzelf blijft. Ze neemt de tijd voor haar deelnemers en stuurt bij waar nodig en past haar NLP kennis daarbij prima toe. Interesse in NLP had ik al een tijdje, maar ik wist niet goed of het iets voor mij zou zijn. Ik heb dankzij de kennismakingsworkshop NLP een beter beeld bij wat NLP nu werkelijk is. Ik moet toegeven dat ik een beetje angstig was dat het nogal zweverig zou zijn, maar dat viel me uiteindelijk heel erg mee. Eigenlijk zijn het zaken die ik in mijn werk en privé al toepas. Blij verrast dus.

- Jorik -

Tijdens de NLP training bij Pauline was ik onder de indruk van haar scherpe geest. Ze kan zeer snel denken en de NLP theorie aan je persoonlijke praktijksituatie koppelen. Ook gaf zij tussen de regels van de training door veel coachingsinzichten. Ik heb er veel aan gehad!

- Roos -

Het was heel fijn om bij jou een workshop NLP te volgen. Je doet dat met een zekere ontspannenheid en eenvoud. Het hoeft allemaal niet zo ingewikkeld te zijn. Je hebt me ook echt geholpen. Mede door de 'les' die ik daar leerde kon (en kan) ik nu beter met bepaalde (emotionele) zaken omgaan. En dat was mijn doel! O ja, soms stap ik nog wel eens eventjes in een gelukscirceltje, daar word ik nog steeds vrolijk van. (Hetzij omdat het cirkeltje werkt, hetzij omdat ik het zo'n grappig idee vindt 'even in een cirkeltje stappen - klaar!')

- Shirley -