Is dit jouw droomscenario?

Je begint de werkdag en je voelt je fit. ‘Laat de dag maar komen, ’ zeg je tegen jezelf. Je weet wat je drijft en wat je kwaliteiten zijn. Jij hebt de regie. Klanten en collega’s vragen je regelmatig: ‘Hoe kan het dat jij altijd zo duidelijk kunt zeggen wat je nodig hebt om je werk goed te kunnen doen?’ Je straalt: work and shine.

 

Wil jij dit? Neem contact op!

Volg gratis de eerste online Work & Shine webinar op jouw eigen tijd
en krijg inzicht in jouw eerste stappen naar geluk!

Ja stuur mij de gratis link

Work & Shine

Work & Shine is een coachingstraject voor professionals waarin je in meerdere sessies aan de slag gaat met verschillende gerenommeerde coachingsmethodieken. Dit traject kan individueel worden gevolgd, maar ook als groep. Probeer jij veel verschillende mensen tevreden te houden? Draag jij veel verantwoordelijkheid? Dan is dit traject zeker voor jou een uitkomst

Diverse thema's

In meerdere sessies werken we aan vraagstukken als:

  • Wat zijn je drijfveren?
  • Welke rollen heb je als professional en hoe zorg je voor een goede balans hiertussen?
  • Wat zijn jouw kwaliteiten en hoe zet je deze in bij nieuwe uitdagingen?
  • Hoe vraag je binnen je werk aandacht voor jouw vitaliteit?
  • Hoe ga je om met veranderingen en welke verandering wil je zelf graag initiëren?
  • Hoe leer je van tegenslagen en kun je voortaan “stralend falen”?
  • Waar zie jij jezelf staan in de toekomst? Wat zijn je ambities en hoe ga je die realiseren?
  • Hoe leer je van elkaar? Op welke manier kun je elkaar versterken?

Diverse werkvormen

Elke sessie staat een andere vraag centraal. We gebruiken verschillende werkvormen, van reflectief tot fysiek. Aan het einde weet jij wat je moet doen om je droomscenario te realiseren. Indien gewenst kan het traject worden uitgebreid met verdiepingssessies op bepaalde thema’s of zelfs coaching op de werkplek.

Ben jij klaar om te shinen? Neem dan contact op om de meerdere mogelijkheden te bespreken.

Ja ik wil stralend werken

Agenda

Introductie Work & Shine Trajecten

 

Data & tijd:

Elke eerste maandag en woensdag van de maand
start een introductietraject

 

Locatie:

Nader te bepalen in Oud-Beijerland of Rotterdam
Deels online via Zoom

Meld je aan om de inloglink te ontvangen.

Coachtrajecten Work & Shine

 

Data & tijd:

Elk kwartaal starten de vervolgtrajecten
van 5 of 10 weken.
Klik hier voor meer info

 

Locatie:

Nader te bepalen

Reserveer jouw plek!

Klanten vertellen

Pauline begon in de workshop " Gezonde Ambitie" met een aantal ontspanningsoefeningen, die, met de zon op je lijf, dubbel zo ontspannend werkten. Met een heerlijk relaxed gevoel begonnen wij aan de verschillende oefeningen, die Pauline ons op een rustige en heldere manier voorschotelde. Heel verrassend en speciaal om concrete vragen als: Wat zijn jouw ambities; Waar zit jouw kracht; Wat voel je als je vasthoudt; Wat voel je als je loslaat, om te zetten in beweging en dit te ervaren en te voelen. Nu, twee weken later blijkt dat ik mijn kracht en ambities kan oproepen door de bewegingen te doen die ik in de workshop van Pauline geleerd heb. Echt heerlijk.

- Marleen -

Nog lekker aan het naresoneren, prachtige ervaring. Super neergezet door je. Krachtig, in rust, harmonie en afstemming en mooie manier om zo te reizen. Hoe je het uit en draagt. Dit mag zo de wereld in. Mensen mee ondersteunen in hun proces. Fijn daar van te mogen hebben proeven en ervaren.

- Michael -

Ik vroeg me af wat ExpressieCoaching precies inhield en had mezelf voorgehouden dat het niet voor mij was weggelegd. Vrij sceptisch begon ik met TMA om mijn talenten en valkuilen door te lichten om mijn bedrijf beter te laten lopen dan die nu al doet. De uitkomsten kwamen 99,9% overeen met hoe ik (onbewust) in het dagelijks leven sta. Samen met jouw duidelijke uitleg ben ik mijn talenten en allergieën gaan herkennen en ik wil je bedanken voor het inzicht. Iedereen die meer kennis wil over wie, hoe en waarom je bent wie je bent, beveel ik Pauline van harte aan.

- Gideon -

Jouw cursus heb ik heel positief ervaren. Je betrokkenheid en je geduld zijn opvallend groot. Graag tot ziens

- Ger -

Pauline Bruins geeft trainingen die je op een prettige wijze inzicht geven in je handelen, kwaliteiten en ambities. Ze durft kritische vragen te stellen, maar legt je geen woorden in de mond. In haar training zit een fijne afwisseling tussen lijf en hoofd, rationeel en intuïtief. Ook het online Work and Shine traject kan ik je van harte aanbevelen.

- Marjolijn -