Afscheid van mijn oude logo

Oud & Nieuw

Hoewel ik nog steeds heel blij ben met mijn oude logo gemaakt door Amber de Jongh, het straalt voor mij vrijheid en beweging uit, maar ook vrouwelijkheid, gratie en dans en dat is wel voor een overgroot deel wie ik ben. Dit logo loslaten ging ook niet zomaar over een nacht ijs.

Echter in mijn ontwikkeling als coach & trainer merk ik dat ik niet alleen meer met vrouwen wil werken, maar steeds meer ook mijn toegevoegde waarde zie in het samenwerken met mannen. Ook is mijn doelgroep van particulieren verschoven naar werk- en ondernemers. Soms helpt het dan om de drempel wat toegankelijker te maken en andere aspecten van mijn dienstverlening meer uit te lichten.

Dans zal altijd in mijn leven zijn en waar passend zal ik het met liefde toepassen. Maar de middelen heiligen het doel en dat is potentieel tot uitdrukking brengen en regie nemen over werkgeluk. En gezien geen mens hetzelfde is zal ook het expressiemiddel voor een ieder anders zijn en mijn eigen werkgeluk bestaat eruit dat ik in afstemming uit een brede toolbox van mijn ervaring, kennis en kunde kan putten om mensen letterlijk en figuurlijk in beweging te zetten. Of de ingang naar de ander nou komt vanuit een theoretisch kader, een gesprek of beweging, zolang ik in verbinding ben met de ander en van daaruit tot de kern kan komen, dan sta ik in mijn kracht en kan ik van daaruit de ander laten stralen. Er leiden altijd meerdere wegen naar Rome. En dat staat ook voor wie ik ben.

Het poppetje dat vrij is om zichzelf te zijn en te uiten is er nog steeds.
Soms hoeft het niet zo ingewikkeld te zijn!

Met dank aan de mannen van Quick-Online.nl

Klanten vertellen

De workshop Introductie Neuro Linguïstisch Programmeren is een workshop waarbij vertelt wordt wat NLP inhoudt. De theorie wordt afgewisseld met leuke oefeningen. Door de oefeningen voel je wat NLP voor je kan betekenen. Pauline is een benaderbaar persoon die kennis van zaken heeft.

- Carolien -

Pauline wat een fantastische dansles heb je gisteren weer neergezet. Ik voel dat mijn lijf er enorm veel baat bij heeft (en dan is het nog leuk ook!) Voelt een wat duurdere sportschool niets voor je buikdansconcept? Half Nederland loopt met een frozen shoulder en of whiplash en daarvoor werkt het prima!

- Marieke -

Ik heb verschillende keren mee gedaan met de danslessen en de vrije dansavonden . Iedere keer weer ervaar ik dat ik beter slaap daarna, wat voor een vrouw in de overgang een cadeautje is . Pauline is iemand die je in je waarde laat. Ik vind ook de muziek goed gekozen omdat het goed gevarieerd is.

- Sandra -

Ik merk dat dat ik rust in mijn hoofd heb. En er is een zware last van mijn schouders gevallen. Ik voel me lichter, blijer en meer open. Door me uit te kunnen spreken, gewoon te delen waar ik mee zat, kon ik het laten voor wat het was. Doordat ik nu alles beter aankan, door bij mezelf te blijven, te vinden waar ik voor sta, wat zijn mijn waarden, wat is mijn doel en missie. Je hebt me laten zien hoe ik bij mezelf kan komen, mijn lichtheid en mijn levensvreugde, en mijn plezier om te spelen en te dansen.

- Angelique -

Een mooie verbinding is Pauline voor me geweest tijdens de NLP-training. Ik heb haar ervaren als een enthousiast en warm persoon die de informatie op een hele prettige manier kan overbrengen. Ze kan net de stukjes extra benoemen en de manier waarop; zo liefdevol en zo vol warmte. Voelt fijn!! Ze is heel creatief waardoor oefeningen leuk en makkelijk uitvoerbaar worden.

- Barbara -