“Uit het hoofd en in het lijf, soms hoeft het niet zo ingewikkeld te zijn”

Klanten vertellen

Van top tot teen, body en soul aangeraakt worden in het onderzoeken en erkennen van je diepste wensen. Lijfelijk ervaren wat je innerlijke strijd en de ontwarring daarvan teweeg kan brengen. Voor mij heeft het veel antwoorden gebracht maar ook veel plezier en genieten met en van de andere cursisten. Pauline speelt in op de behoeften van het moment en is creatief, analytisch, empatisch en heel lief.

- Annette -

Ik vroeg me af wat ExpressieCoaching precies inhield en had mezelf voorgehouden dat het niet voor mij was weggelegd. Vrij sceptisch begon ik met TMA om mijn talenten en valkuilen door te lichten om mijn bedrijf beter te laten lopen dan die nu al doet. De uitkomsten kwamen 99,9% overeen met hoe ik (onbewust) in het dagelijks leven sta. Samen met jouw duidelijke uitleg ben ik mijn talenten en allergieën gaan herkennen en ik wil je bedanken voor het inzicht. Iedereen die meer kennis wil over wie, hoe en waarom je bent wie je bent, beveel ik Pauline van harte aan.

- Gideon -

Tijdens de NLP training bij Pauline was ik onder de indruk van haar scherpe geest. Ze kan zeer snel denken en de NLP theorie aan je persoonlijke praktijksituatie koppelen. Ook gaf zij tussen de regels van de training door veel coachingsinzichten. Ik heb er veel aan gehad!

- Roos -

Het is fijn om spelenderwijs jezelf en anderen beter te leren kennen. Ook heel verrassend en inspirerend om zo spelend, voelend, dansend, acterend, schetsend met elkaar tot de kern te komen. Heb bij je cursus weer een stukje van mezelf ontdekt en meer wijsheid ervaren!

- Anja -

Ik dacht eerst ExpressieCoaching: dat is heel spiritueel met toeters en bellen. Maar Pauline heeft me echt een mooie mix laten zien van praktische opdrachten en fysieke oefeningen, die me een extra duwtje in de rug hebben gegeven de goede richting op naar werkgeluk.

- Laura -