Dans

Het fijne aan dans is dat het je bewust maakt van je hele lichaam. De bewegingen voelen fijn, helend en geruststellend. Je zit niet in je hoofd maar bent echt geaard en in contact met je lijf. Je voelt waar je contact hebt met je lichaam en waar het stroomt. Ook word je bewust waar je onmogelijkheden, blokkades of spanningen zitten in je lijf en hoe je kunt oefenen om dit losser te maken en de spieren eromheen sterker.

Je lijf mag er zijn en het is goed zoals het is. Je zult merken dat de ontwikkeling die je in dans doormaakt, je ook bewuster maakt van hoe je je lichaam beweegt in het dagelijks leven. Dit is wat het dansen zo waardevol en mooi maakt.

Met Danscoaching kom je letterlijk en figuurlijk in beweging rondom je thema's, dit kan in een individuele sessie of in een cyclus van groepslessen. Wil je meer lichaamsbewustzijn en -beheersing kweken dan is een workshop Fusion Expression Bellydance geschikt. Wil je ontspannen en uiting geven aan wat er op dat moment is, kom dan eens naar een Free Expression Dance.

“The physical body is temple. Enjoy living in it… Just dance trough live!”