Fusion Bellydance

Je maakt kennis met verschillende buikdansbewegingen, isolatietechnieken en danscombinaties vanuit een mix van een aantal verschillende (buik)dansstijlen, Egyptisch, Tribal en o.a. een beetje Afrikaans, Flamenco, Latin, modern en dansexpressie. Centraal staat het plezier en genieten van het dansen met en voor elkaar, het aanleren van technieken, lichaamsbeheersing en –bewustzijn en onderzoeken van zowel je eigen sierlijkheid als je kracht in dans.

De buikdans of Oriëntaalse dans is een dansvorm afkomstig uit het Midden-Oosten en Noord-Afrika waarbij de verschillende lichaamsdelen los van elkaar bewegen met ritmische en/of vloeiende bewegingen en met ruimte voor eigen interpretatie. De bewegingen kunnen er geïsoleerd uitzien, maar bij iedere beweging worden alle lichaamsdelen gebruikt om te bewegen of ontspannen. In het hele lichaam zit energie.

Tribal Fusion Bellydance is eigenlijk de stoere buikdansvariant van nu, waarin de oriëntaalse dansbewegingen zijn vertaald naar onze hedendaagse cultuur en huidige muziekstijlen.

Fusion Bellydance wordt aangeboden in de vorm van:

  • Workshops voor kinderen en volwassenen, zie agenda
  • Workshops op aanvraag, bijv. vrijgezellenfeest, vriendinnendag, teambuilding, op scholen of festivals
  • Interactief Fusion Bellydance optreden op aanvraag

Tarieven:
Losse workshop €15 p.p
Groepsworkshop op locatie: €15 p.p met een minimum van 10 personen oftewel €150. Bij een groep boven de 20 personen €300 all-in.