Kies voor jezelf

Zorg jij gemakkelijker voor een ander dan voor jezelf? Tijd om dit te veranderen! Lees meer in mijn nieuwste artikel in For You Magazine

Of lees het originele artikel hieronder

 

Lieve vrouw, moeder, vriendin, collega, dochter,…

Herken jij het gevoel dat je een soort jongleur bent, die binnen al die rollen de bordjes omhoog probeert te houden? Dat je het overal zo goed mogelijk probeert te doen? Dat je makkelijker voor een ander te zorgt dan voor jezelf? Dat je jezelf weinig ruimte gunt te doen waar je blij van wordt? Dat je jezelf een beetje kwijt bent en te weinig ‘me-time’ hebt om weer op te laden?

“Uit het hoofd in het lijf! Soms hoeft het niet zo ingewikkeld te zijn.”

Stel je nu eens het tegenovergestelde voor: je bent succesvol, ervaart geluk en straalt in je werk en in je privéleven. Je hebt geïnvesteerd in jezelf en blokkades en negatieve overtuigingen over jezelf, over je mentale en fysieke gezondheid, over je relaties, over je werk, over je moederschap omgezet in positieve levenslessen. Je hebt de regie over je eigen leven en je manifesteert je dromen en verlangens vanuit een flow waarbij je je hart volgt.

Onmogelijk?
Nee hoor, je hebt niet altijd controle over alle omstandigheden, maar wel altijd een keus hoe je daar mee omgaat en welke invloed je deze op jezelf laat hebben. Je krijgt precies dat op je pad wat je nodig hebt of wat je te leren hebt, tot het moment dat je de confrontatie met jezelf aangaat, besluit om het anders te doen en het leven te leiden dat je wil leiden.

Weet je dat je situaties beter aan kan door bij jezelf te blijven en te onderzoeken waar je voor staat, wat je waarden, je doelen en je missie zijn? Wie jij in wezen bent als vrouw en wat jouw essentie is binnen alle rollen die je vervult.
Weet je dat je lekkerder in je vel zit en leuker bent voor je omgeving als je af en toe heel ‘egoïstisch’ voor jezelf kiest?

ExpressieCoaching

Ben jij eraan toe om voor jezelf te kiezen, dan kan ExpressieCoaching je ondersteunen in dit proces door coaching en training gericht op Werk- & levensgeluk, Vitaliteit, Expressie en Verbinding. We kijken naar de innerlijke processen, maar werken ook vanuit creativiteit, lichaamswerk en beweging om vanuit je hele systeem in contact te komen met jezelf, met je kracht, om van daaruit jezelf beter te kunnen uiten, beter in contact te zijn met je omgeving en je doelen te behalen.

Ervaringsdeskundige

Pauline Bruins is Creatief therapeut drama, Danscoach, Docent, Loopbaanbegeleider, NLP Mental Health Coach en Counselor en internationaal erkend NLP-trainer.
Ze weet als geen ander hoe het is om struggles mee te maken in relaties en werk.
“Na twee scheidingen had ik als alleenstaande moeder van twee dochters het gevoel vast te zitten in een gouden kooi van veiligheid en zekerheid op mijn werk. Dit waren pittige processen, maar door die met open ogen te doorleven, kan ik nu alleen maar dankbaar zijn, omdat het me zoveel inzicht heeft gegeven en deuren heeft geopend waar ik nooit van kon dromen.
Ik laat je graag zien hoe je bij jezelf kunt komen, bij je lichtheid, liefde en levensvreugde en je plezier om te spelen, te dansen en contact te maken!”

Klanten vertellen

De workshop Introductie Neuro Linguïstisch Programmeren is een workshop waarbij vertelt wordt wat NLP inhoudt. De theorie wordt afgewisseld met leuke oefeningen. Door de oefeningen voel je wat NLP voor je kan betekenen. Pauline is een benaderbaar persoon die kennis van zaken heeft.

- Carolien -

Pauline wat een fantastische dansles heb je gisteren weer neergezet. Ik voel dat mijn lijf er enorm veel baat bij heeft (en dan is het nog leuk ook!) Voelt een wat duurdere sportschool niets voor je buikdansconcept? Half Nederland loopt met een frozen shoulder en of whiplash en daarvoor werkt het prima!

- Marieke -

Ik heb verschillende keren mee gedaan met de danslessen en de vrije dansavonden . Iedere keer weer ervaar ik dat ik beter slaap daarna, wat voor een vrouw in de overgang een cadeautje is . Pauline is iemand die je in je waarde laat. Ik vind ook de muziek goed gekozen omdat het goed gevarieerd is.

- Sandra -

Ik merk dat dat ik rust in mijn hoofd heb. En er is een zware last van mijn schouders gevallen. Ik voel me lichter, blijer en meer open. Door me uit te kunnen spreken, gewoon te delen waar ik mee zat, kon ik het laten voor wat het was. Doordat ik nu alles beter aankan, door bij mezelf te blijven, te vinden waar ik voor sta, wat zijn mijn waarden, wat is mijn doel en missie. Je hebt me laten zien hoe ik bij mezelf kan komen, mijn lichtheid en mijn levensvreugde, en mijn plezier om te spelen en te dansen.

- Angelique -

Een mooie verbinding is Pauline voor me geweest tijdens de NLP-training. Ik heb haar ervaren als een enthousiast en warm persoon die de informatie op een hele prettige manier kan overbrengen. Ze kan net de stukjes extra benoemen en de manier waarop; zo liefdevol en zo vol warmte. Voelt fijn!! Ze is heel creatief waardoor oefeningen leuk en makkelijk uitvoerbaar worden.

- Barbara -