Mijn thema’s te lijf

Danscoachsessie over Focus

Keuzes maken en je hart durven volgen… herken je dat, het niet willen en niet kunnen kiezen tussen alles wat moet én alles wat ik allemaal wil.

Het gevoel van lijden onder alles wat ik mezelf verplicht. Proberen te voldoen aan wat ik denk dat er van mij verwacht wordt ( ik heb zo’n zwaar leven, nee maar echt waaaarrrrrr…😉). De paradox verdragen dat wanneer ik voor mijzelf kies dat ik dan alleen ben, terwijl tegelijk ook mijn grootste behoefte is alleen te zijn met mijzelf en liefde, troost en veiligheid te vinden in mijzelf.
Slikken en dragen in stilte en eronder gebukt gaan, naar binnen keren, uit verbinding met mezelf en de ander, terwijl de energie weg vloeit…

Kan het ook anders?
Ik kan mezelf dragen door stevig te aarden en contact te maken met mijn lijf. De rust nemen om te luisteren, te voelen  wat ikzelf echt wil en nodig heb. Door te verzoenen met dat wat er is en ruimte te geven aan de emoties eronder, de pijn, het verdriet, de onmacht, de boosheid,  kan de energie weer stromen.
Door mijn emoties toe te laten en hier in de dans uiting aan te geven in beweging, geluid en adem, komt er enorme kracht en energie los. Door ruimte in te nemen die ik nodig heb, heb ik de vrijheid om te ademen en mijn intuïtie te volgen. Door mezelf te uiten nodig ik de ander uit met mij in verbinding te blijven. En net als de ander heb ik ook de vrijheid om een andere kant op te bewegen terwijl wij beiden okay zijn.
Door me naar buiten te richten, kan ik met kracht in de wereld gaan staan op mijn eigen authentieke manier met zelfvertrouwen en bewustzijn met ruimte om te kiezen om af en toe stil te staan om te ontspannen, te genieten van wat ik al bereikt heb en te reflecteren.

Oude Maya wijsheid geeft aan dat het mijn levenspad is om mijn eigen plek in te nemen met het teken van de rode hemelwandelaar.
In de dans heb ik aan den lijve ervaren dat ik in staat ben met pionierschap, creativiteit en moed te organiseren en te regelen en mijn eigen ruimte in te nemen en te zorgen dat ik mijn energie in balans houd.

De kracht van Danscoaching
Door het lijflijk te ervaren, ontstaat er een diep inzicht en vertrouwen op een innerlijk weten, iets wat het hoofd niet alleen kan bedenken.
Niets is mooier dan je eigen thema’s en proces zo te doorleven en te verankeren in je lijf, je eigen overwinningsdans, die je mee kan nemen naar het dagelijks leven… de muziek van deze dans ( Einaudi- Experience, werkelijk prachtig) hoor ik 2 weken later nog dagelijks door mijn lichaam rondzingen.

______________________________________
Wil je ook tot dieper inzicht in je jezelf komen, jezelf bekrachtigen en in de wereld zetten en dit aan den lijve ervaren… meld je dan aan voor de groepslessen in Expression Circle of maak een afspraak voor een individuele sessie Expressiecoaching.

Wil je vrijblijvend en laagdrempeling kennismaken met mijn werkwijze kom dan naar Expression Circle: An Introduction op zaterdag 3 maart om 12.30-15.00 uur of op woensdag 14 maart om 19.30-22.00 uur

Aanmelden

Klanten vertellen

De workshop Introductie Neuro Linguïstisch Programmeren is een workshop waarbij vertelt wordt wat NLP inhoudt. De theorie wordt afgewisseld met leuke oefeningen. Door de oefeningen voel je wat NLP voor je kan betekenen. Pauline is een benaderbaar persoon die kennis van zaken heeft.

- Carolien -

Pauline wat een fantastische dansles heb je gisteren weer neergezet. Ik voel dat mijn lijf er enorm veel baat bij heeft (en dan is het nog leuk ook!) Voelt een wat duurdere sportschool niets voor je buikdansconcept? Half Nederland loopt met een frozen shoulder en of whiplash en daarvoor werkt het prima!

- Marieke -

Ik heb verschillende keren mee gedaan met de danslessen en de vrije dansavonden . Iedere keer weer ervaar ik dat ik beter slaap daarna, wat voor een vrouw in de overgang een cadeautje is . Pauline is iemand die je in je waarde laat. Ik vind ook de muziek goed gekozen omdat het goed gevarieerd is.

- Sandra -

Ik merk dat dat ik rust in mijn hoofd heb. En er is een zware last van mijn schouders gevallen. Ik voel me lichter, blijer en meer open. Door me uit te kunnen spreken, gewoon te delen waar ik mee zat, kon ik het laten voor wat het was. Doordat ik nu alles beter aankan, door bij mezelf te blijven, te vinden waar ik voor sta, wat zijn mijn waarden, wat is mijn doel en missie. Je hebt me laten zien hoe ik bij mezelf kan komen, mijn lichtheid en mijn levensvreugde, en mijn plezier om te spelen en te dansen.

- Angelique -

Een mooie verbinding is Pauline voor me geweest tijdens de NLP-training. Ik heb haar ervaren als een enthousiast en warm persoon die de informatie op een hele prettige manier kan overbrengen. Ze kan net de stukjes extra benoemen en de manier waarop; zo liefdevol en zo vol warmte. Voelt fijn!! Ze is heel creatief waardoor oefeningen leuk en makkelijk uitvoerbaar worden.

- Barbara -