NLP training

Neuro Linguïstisch Programmeren is een communicatiemodel dat je helpt meer grip te krijgen op alle innerlijke processen en het gedrag wat daaruit voortvloeit, waardoor je meer mogelijkheden krijgt in de interactie met jezelf en de ander.

Je krijgt inzichten en handvatten die je direct kunnen helpen in dagelijkse situaties, zowel privé als werk gerelateerd. In deze training maak je kennis met en leer je een aantal praktische basistechnieken van NLP: o.a. het maken van echt contact (rapport), aansluiten bij en effectief communiceren met de ander, het metamodel van de taal, associëren/dissociëren, het onderzoeken van je mogelijkheden en patronen, realistische doelen stellen en hoe die te realiseren.

Het technician deel dat binnen een volledige NPL Practitioner opleiding wordt aangeboden, zal in deze kortere training worden behandeld door een erkende en gecertificeerde NLP-trainer. Bij de training zit een individuele coachsessie van een uur inbegrepen om te werken aan je persoonlijke ontwikkelingsdoelen.

Dus... durf je de stap te nemen en in je eigen persoonlijke en professionele ontwikkeling te investeren?

Data: zie agenda
Kosten: € 650,-
Maximaal aantal deelnemers: 10
Contact: info@expressiecoaching.nl

Vergoeding

Voor bedrijven is het ook erg belangrijk en interessant dat hun personeel goed in hun vel zit, prioriteiten kan stellen om het werk goed uit te voeren en op een efficiënte manier kan communiceren. Veel werkgevers willen dan ook investeren in coaching en training/scholing, dus vraag uw baas naar de mogelijkheden.

Vaak kan scholing/persoonlijke begeleiding ook als aftrekpost bij de inkomstenbelasting opgegeven worden.