Over mij

Ik ben opgeleid tot creatief therapeut Drama, docent Omgangskunde, NLP-trainer, -coach en -counselor en Danscoach. Vanuit een enorme interesse in de mens en dat wat er tussen mensen gebeurt ben ik het docenten/trainers/coach vak ingerold. Ik voel me dankbaar als ik een steentje kan bijdragen aan iemands persoonlijke ontwikkeling. Dit doe ik door het overdragen van mijn kennis en ervaring, het aanbieden van inzicht gevende tools, opdrachten en het simpelweg observeren & spiegelen.

De laatste jaren is het volgende steeds belangrijker geworden in mijn leven: Dans.
Mijn visie op dans is dat iedereen kan dansen, wanneer je je ontdoet van alle belemmerende overtuigingen en ervan uitgaat dat iedereen zijn eigen unieke manier van bewegen heeft. Ik word er heel blij van en kan me erin uiten. Het maakt passie, liefde, gevoel, verbinding, ontmoeting, rust en zijn in het hier en nu, in mij los. Ik heb me gespecialiseerd in een dansvorm waar spel, NLP, systemisch werk en coaching doorheen verweven zit. Het zorgt dat je in contact komt met jezelf. Met je lijf en je innerlijke kind. Het voorkomt dat je teveel in je hoofd terecht komt en daarmee de verbinding met jezelf en de ander verliest.

“Uit het hoofd en in het lijf, soms hoeft het niet zo ingewikkeld te zijn”

Mijn missie is je te laten zien hoe je bij je zelf kan komen. Om de passie, vrijheid, liefde, lichtheid en speelsheid in jezelf los te maken.