Professionele ontwikkeling in Breda

Werken aan je professionele ontwikkeling doe je bij Expressie Coaching in Breda. Zo kun je als professional of werknemer stralen op jouw vakgebied, maar tegelijkertijd ook aan jouw eigen ontwikkeling werken. Met ons coachingstraject leer je jouw sterke punten ontdekken en verbeteren. Zo weet je exact waar je voor staat, wat je gelukkig houdt in het werk én hoe je dit kunt overdragen aan collega’s en klanten.

Als ondernemer of werknemer is het niet altijd eenvoudig om de juiste koers te kunnen blijven varen. Zeker in een beroep waarin je veel met mensen werkt, heb je te maken met het dragen van verantwoordelijkheden en het verstrekken van zorg. Hierbij kun je denken aan een baan in de medische zorg, als coach of docent. Het belang van anderen wordt vaak voorop gesteld. Toch is het van groot belang om ook jezelf in dit speelveld niet te vergeten. Zo blijf je niet alleen gezonder en gelukkiger in het werk dat je doet, maar vergroot je ook jouw eigen mogelijkheden.

Als je wilt werken aan je professionele ontwikkeling, dan ben je bij Expressie Coaching in Breda aan het juiste adres. Aan de hand van een coachingstraject en ons NLP-programma leer je ontdekken waar je voor staat, wat je gelukkig houdt in jouw werkomgeving en hoe je dit zelf kunt bewerkstelligen. Daarnaast leer je hoe je vitaal en gezond kunt blijven zodat je dit ook uitstraalt naar jouw collega’s en cliënten.

Professionele ontwikkeling bij Expressie Coaching in Breda

Het coachingstraject draagt bij aan jouw professionele ontwikkeling. Dit effectieve traject begint bij het uitdiepen van jouw motivatie voor jouw huidige vak. Zo leer je de successen die je geboekt hebt beter herkennen. Ook de rol die je daarin speelt en hoe je deze vervuld wordt nader bekeken. Het erkennen van je eigen kwaliteiten is ook van groot belang. Zo ben je in staat om uitdagingen aan te gaan en angsten te kunnen overwinnen.

Veranderingen en de omgang met tegenslagen horen daar ook bij. Naast veranderingen op de werkvloer moet je als professional ook om kunnen gaan met innovaties. We laten je zien hoe jij je kunt aanpassen en op welke manier je invulling kunt geven aan vernieuwingen. Naast coaching voor professionele ontwikkeling in Breda, biedt Expressie Coaching ook NLP aan. Deze afkorting staat voor Neuro Linguïstisch Programmeren.

Deze methode verbetert jouw communicatie naar anderen doordat het je leert om doelmatig te kunnen denken. Niet alleen op het gebied van gesproken woorden, maar ook jouw lichaamstaal kun je doelbewust veranderen. Dat geeft je de mogelijkheid om effectief en positief te kunnen handelen met de vraagstukken van jouw leven. Het geeft je meer inzicht in de mogelijkheden die je hebt.

Voor meer informatie over professionele ontwikkeling in Breda en het daarbij behorende coachingstraject,
mag je altijd vrijblijvend contact opnemen met Expressie Coaching.