Professionele ontwikkeling in Rotterdam

Als je op zoek bent naar coaching voor professionele ontwikkeling in Rotterdam, ben je bij Expressie Coaching aan het juiste adres. Samen met jou zorgen we ervoor dat je alles uit jezelf én jouw vakgebied kunt halen. Dit zorgt ervoor dat je gelukkig bent in wat je doet, en optimaal gebruik kunt maken van de talenten je bezit. Je weet niet alleen wat voor jou belangrijk is, maar straalt dat ook uit naar jouw collega’s en cliënten.

Daarnaast leer je op perfecte wijze communiceren zonder dat je daarbij jezelf vergeet. Als professional in het vak doe je er alles aan om de klant tevreden te houden. Luisteren, communiceren, leidinggeven en zorg zijn je op het lijf geschreven. Toch wordt het eigen belang daarbij nog wel eens achterwege gelaten. Zonde, want deze energie heb je juist nodig om te kunnen blijven doen waar je goed in bent. Deze strubbelingen komen vooral voor bij werknemers die verantwoordelijkheden en het verstrekken van zorg als hoofdtaak hebben.

Hierbij kun je denken aan trainers, begeleiders of verzorgende in de medische sector. De coaching voor professionele ontwikkeling in Rotterdam helpt je om deze talenten in jezelf te kunnen ontwikkelen. Daardoor ben je meer bewust van waar je voor staat, hoe je een voorbeeld kunt zijn voor de mensen om je heen en hoe je daarbij zelf gezond en vitaal kunt blijven. Daardoor ben je gelukkiger in het werk wat je doet en maak je optimaal gebruik van jouw kwaliteiten en mogelijkheden.

Expressie Coaching voor professionele ontwikkeling in Rotterdam

Het coachingstraject van Expressie Coaching geeft je op een prettige manier meer inzicht in de talenten die je bezit. Om dit uit te kunnen diepen gaan we terug naar de basis waar de motivatie voor jouw huidige baan is ontstaan. Zo leer je jouw successen kennen en opnieuw omarmen. Dit geeft je de mogelijkheid om de rol die je daarin vervult meer uit te diepen door gebruik te maken van jouw talenten. Vernieuwingen, veranderingen en aanpassingen worden daardoor kansen in plaats van obstakels.

Ook gezond en vitaal werken speelt daarbij een belangrijke rol. Deze positieve energie stelt je in staat om jouw beroep nog beter en efficiënter uit te kunnen voeren. Ook de wijze van communiceren is belangrijk bij professionele ontwikkeling. Het stelt je in staat om communicatie anders te kunnen interpreteren. Niet alleen aan de hand van woorden, maar zeker ook op het gebied van lichaamstaal.

Ons NLP-programma laat je zien hoe effectief deze methode is én hoe je deze nieuwe vorm van communiceren direct toe kunt passen in de praktijk. Neuro Linguïstisch Programmeren is daarmee een belangrijk onderdeel van het coachingstraject.

Neem voor meer informatie over professionele ontwikkeling in Rotterdam
vrijblijvend contact met ons op of maak direct een afspraak.