Rust in je hoofd en lichaam

Een hoofd vol dingen, vaak moe, achter de feiten aanhollend, alle bordjes zo goed mogelijk omhoog houdend, het graag goed willen doen en niemand teleur willen stellen, druk… en met nog een heleboel dingen op je “To Do”-lijstje het soms even niet meer weten.

Herkenbaar?
Je bent zeker niet de enige!
Het combineren van een gezin, relatie, werk, hobby’s, familie, vrienden, (zelf)studie, enzovoort vergt een hoop energie. Niet gek als dan gevoelens van stress en oververmoeidheid boven komen drijven.

Soms zien we zelf door de bomen het bos niet meer en hebben we iemand nodig waar we ons verhaal kwijt kunnen en die ons helpt ons eigen pad door het bos weer terug te vinden en wellicht ook helpt nieuwe en betere paden te vinden.

Dit proces begint door eerst weer dichtbij jezelf te komen, bij datgene dat jij belangrijk vindt en wat jou drijft. Van daaruit kan je je doelen en prioriteiten gaan stellen en loslaten wat niet langer voor jou werkt.

ExpressieCoaching wil jou graag hierbij ondersteunen door middel van lessen, workshops en/of individuele begeleiding.

NLP stimuleert nieuwe opvattingen en keuzemogelijkheden,  versterkt de positieve intentie achter gedrag en gaat uit van wat je wilt en de mogelijkheden die je wel hebt.
NLP gecombineerd met drama en/of dans biedt de mogelijkheid om spelenderwijs je wensen te onderzoeken. Het lichaam kan soms meer vertellen dan woorden duidelijk kunnen maken.

Klanten vertellen

Ik merk dat dat ik rust in mijn hoofd heb. En er is een zware last van mijn schouders gevallen. Ik voel me lichter, blijer en meer open. Door me uit te kunnen spreken, gewoon te delen waar ik mee zat, kon ik het laten voor wat het was. Doordat ik nu alles beter aankan, door bij mezelf te blijven, te vinden waar ik voor sta, wat zijn mijn waarden, wat is mijn doel en missie. Je hebt me laten zien hoe ik bij mezelf kan komen, mijn lichtheid en mijn levensvreugde, en mijn plezier om te spelen en te dansen.

- Angelique -

Een mooie verbinding is Pauline voor me geweest tijdens de NLP-training. Ik heb haar ervaren als een enthousiast en warm persoon die de informatie op een hele prettige manier kan overbrengen. Ze kan net de stukjes extra benoemen en de manier waarop; zo liefdevol en zo vol warmte. Voelt fijn!! Ze is heel creatief waardoor oefeningen leuk en makkelijk uitvoerbaar worden.

- Barbara -

Je eigen patronen leren herkennen en veranderen, moeilijke collega’s onder controle krijgen, zelf de controle los durven laten en eerlijk naar jezelf kijken. Het was soms best confronterend, en je leert snel: ook online kun je diep met elkaar gaan.

- Sylvia -

Je creëerde een veilige en warme sfeer waarin er veel ruimte was om bestaande situaties te delen en te behandelen. We mochten in jouw training onszelf zijn. Jouw aanpak was steeds professioneel maar ook persoonlijk. Soms ontstaat rondom coaching een ‘zweverig’ beeld, maar wat we deden in de trainingen was juist super concreet, toepasbaar en praktisch. Dit maakte dat het niet lang duurde voordat we resultaat zagen, of, zoals jij het zegt: stralend aan het werk gingen.

- Marjolein -

Ik dacht eerst ExpressieCoaching: dat is heel spiritueel met toeters en bellen. Maar Pauline heeft me echt een mooie mix laten zien van praktische opdrachten en fysieke oefeningen, die me een extra duwtje in de rug hebben gegeven de goede richting op naar werkgeluk.

- Laura -