Een hoofd vol dingen, vaak moe, achter de feiten aanhollend, alle bordjes zo goed mogelijk omhoog houdend, het graag goed willen doen en niemand teleur willen stellen, druk… en met nog een heleboel dingen op je “To Do”-lijstje het soms even niet meer weten.

Herkenbaar?
Je bent zeker niet de enige!
Het combineren van een gezin, relatie, werk, hobby’s, familie, vrienden, (zelf)studie, enzovoort vergt een hoop energie. Niet gek als dan gevoelens van stress en oververmoeidheid boven komen drijven.

Soms zien we zelf door de bomen het bos niet meer en hebben we iemand nodig waar we ons verhaal kwijt kunnen en die ons helpt ons eigen pad door het bos weer terug te vinden en wellicht ook helpt nieuwe en betere paden te vinden.

Dit proces begint door eerst weer dichtbij jezelf te komen, bij datgene dat jij belangrijk vindt en wat jou drijft. Van daaruit kan je je doelen en prioriteiten gaan stellen en loslaten wat niet langer voor jou werkt.

ExpressieCoaching wil jou graag hierbij ondersteunen door middel van lessen, workshops en/of individuele begeleiding.

NLP stimuleert nieuwe opvattingen en keuzemogelijkheden,  versterkt de positieve intentie achter gedrag en gaat uit van wat je wilt en de mogelijkheden die je wel hebt.
NLP gecombineerd met drama en/of dans biedt de mogelijkheid om spelenderwijs je wensen te onderzoeken. Het lichaam kan soms meer vertellen dan woorden duidelijk kunnen maken.