Pauline Bruins

Heb je vaak het gevoel dat je tot meer in staat bent? Zie je ertegenop om naar je werk te gaan? Of vind je het soms lastig om jezelf te zijn? Als coach en trainer help ik mensen de regie te nemen over hun eigen (werk)geluk. Hoe doe ik dat?

Ik ben breed opgeleid en heb een toolbox vol gerenommeerde coachingsmethodieken. Welke technieken ik gebruik, wisselt per persoon en soms ook per sessie. Omdat ik naar jouw wensen en doelen kijk, is geen traject exact hetzelfde.

Afspraak maken met Pauline Bruins

Hoe werk ik?

Ik ben opgeleid als  erkend NLP-trainer, mental health coach en -counselor, TMA professional, creatief therapeut drama, docent omgangskunde en danscoach. Ik ben gelukkig wanneer mensen met nieuwe inzichten de deur uitgaan. Ik weet zelf hoe het voelt om vast te zitten en hoe groot de stap is om te kiezen voor wat je echt wilt.

De eerste stap is inzicht krijgen in vragen als: ‘Wie ben ik? Wat wil ik? Wat kan ik? Wat drijft me? Wat zijn mijn talenten en blokkades?’ Vervolgens kijken we naar: ‘Hoe zend je dit de wereld in? Hoe komt dit terug in taal? In je houding?’ Bij ExpressieCoaching ligt de nadruk (de naam zegt het al) op expressie. Op uitdrukking geven aan wat vanbinnen speelt door taalgebruik, gezichtsuitdrukkingen, gebaren, houding en bewegingen.

Bekijk het aanbod

Met welke toolbox?

Ik combineer verschillende methodieken. NLP geeft een theoretische en praktische basis om inzicht te krijgen in je communicatie en om patronen te doorbreken. TMA geeft je inzicht in je drijfveren, talenten en competenties. Beweging en drama geven je de ruimte om hiermee te experimenteren. Om je lijf te laten ervaren wat er gebeurt als je uitdrukking geeft aan je gedachten en emoties. ExpressieCoaching biedt trainingen, workshops en coaching aan. Kies bijvoorbeeld voor een NLP-traject of richt je volledig op je werkgeluk met het Work and Shine-traject.

“Uit het hoofd en in het lijf, soms hoeft het niet zo ingewikkeld te zijn”

Sfeerbeelden

Klanten vertellen

Dank voor de gelijkwaardige, positieve gesprekken! Ik kan er zeker verder mee. Wat ik zo prettig vond was je aandacht en inzicht in dingen die het hart aan gaan waardoor de 'hoofdzaken' naar de achtergrond verdwenen. Dat zorgde ervoor dat ik veel dingen (vanzelf en uit mezelf) al anders ging bekijken. Dit is ook wat jou onderscheidt van anderen. Pauline heeft mij knelpunten van meerdere kanten laten bekijken. Niet alleen door te praten maar vooral ook door te doen (tekenen, dansen), wat niet alleen veel prettiger werkt maar ook effectiever is (het kwartje valt sneller).Daarnaast voelde ik me gehoord omdat je ontzettend goed kan luisteren. Daardoor niet om de 'hete brei' heen gedraaid maar meteen tot de kern gekomen!

- Petra -

Gaaf wijf! Sensitief, warm, lief, toppertje. Vanaf de eerste trainingsdag van de NLP Master Practitioner wilde ik zijn zoals zij rustig, gevoelig, ontspannen. Wat een toegevoegde waarde ben jij! Bedankt voor je persoonlijke uitleggen tijdens de lessen.

- Monique -

Een mooie verbinding is Pauline voor me geweest tijdens de NLP-training. Ik heb haar ervaren als een enthousiast en warm persoon die de informatie op een hele prettige manier kan overbrengen. Ze kan net de stukjes extra benoemen en de manier waarop; zo liefdevol en zo vol warmte. Voelt fijn!! Ze is heel creatief waardoor oefeningen leuk en makkelijk uitvoerbaar worden.

- Barbara -

Van top tot teen, body en soul aangeraakt worden in het onderzoeken en erkennen van je diepste wensen. Lijfelijk ervaren wat je innerlijke strijd en de ontwarring daarvan teweeg kan brengen. Voor mij heeft het veel antwoorden gebracht maar ook veel plezier en genieten met en van de andere cursisten. Pauline speelt in op de behoeften van het moment en is creatief, analytisch, empatisch en heel lief.

- Annette -

Je creëerde een veilige en warme sfeer waarin er veel ruimte was om bestaande situaties te delen en te behandelen. We mochten in jouw training onszelf zijn. Jouw aanpak was steeds professioneel maar ook persoonlijk. Soms ontstaat rondom coaching een ‘zweverig’ beeld, maar wat we deden in de trainingen was juist super concreet, toepasbaar en praktisch. Dit maakte dat het niet lang duurde voordat we resultaat zagen, of, zoals jij het zegt: stralend aan het werk gingen.

- Marjolein -

Blogs en nieuws

Ervaar jij nog regie?

Heb jij nog regie over je eigen werkgeluk?
De huidige situatie verandert een hoop voor velen van ons, zeker voor diegenen die met mensen werken.
Dit kan druk, stress, angst, teleurstelling, zorgen en snel schakelen met zich meebrengen.

Lees dit artikel

Jouw ideale werksituatie

Leg jouw ideale werksituatie eens naast de realiteit. Komt dit overeen of zijn er grote verschillen? Ervaar jij dat je regie hebt over je eigen werkgeluk? Of voel je je klem zitten in een gouden kooi of wellicht zelfs slachtoffer van de omstandigheden in de maatschappij en de effecten die dat heeft op het bedrijf waar je werkt?

Lees dit artikel

De dag van de Arbeid

1 mei is 'De dag van de Arbeid'
Kan jij, als je in de spiegel kijkt, de Dag van de Arbeid voor jezelf vieren en jezelf huldigen?
Of is dit de dag waarop jij, als ondernemer, werkgever of werknemer, voor jezelf het besluit neemt om vanaf nu er alles aan te doen om ervoor te zorgen dat jij de ideale werkomstandigheden om jezelf heen creëert?

Lees dit artikel